Ballina

Bëje ndryshimin me ne


Fillimi i ndryshimit ka nisur që nga viti 2005. Qëllimi ynë ka qënë ofrimi i shërbimeve të ndryshme në lëminë e ndërtimtarisë për regjionin e Bajernit në Gjermani.

Sot kompania Hazrolli Group Shpk ofron zgjedhje të jashtëzakonshme të dritareve, dyerve, dyerve të hyrjes, fasadave strukturale, gilinderave dhe shumë produkte tjera të ndërtimit.

Pavarësisht nëse jeni duke blerë dyer apo fasada strukturale për një shtëpi apo për një ndërtesë tregtare, ekipi ynë profesional i shitjeve dhe shërbimeve do t’ju mbështesë me eksperiencë dhe vëmendje në detaje, për ta bërë vizionin tuaj realitet.

Na vizitoni në sallat tona të ekspozimit të materialeve dhe produkteve, ose na dërgoni kërkesë të veçantë përmes emailit për të na njoftuar se si mundemi t’ju shërbejmë.

PRODUKTET:

Dritare

Dritare Evropiane, elegante dhe efikase në energji. Dritare gjermane, ofrojnë bukuri, performancë termike dhe mundësi të shumta të dizajnimit për çdo projekt...

Më shumë...

Dyer

Dyert tona ofrojnë një ambient të ndritshëm jetese. Kompania Hazrolli ofron dyer të profileve dhe dizajneve të ndryshme.

Me dyert nga Hazrolli Group ju do e shijoni pamjen nga ballkoni apo tarraca, por duke i ruajtur vetitë dhe tiparet e një dere.

Më shumë...

Materialet & Teknologjia

Dritaret dhe dyert tona janë prodhuar nga një larmi materialesh që shkojnë me stil, performancë, kërkesa dhe çmim.

Më shumë...
SHËRBIMET:

Instalime

Instalimet tona realizohen nga instaluesit profesionist për të siguruar cilësinë dhe kënaqësinë tuaj. Ne jemi të lumtur që të ofrojmë një vlerësim(llogaritje) të bazuar në madhësitë e projektit që ju ofroni.

Më shumë...

Riparime

Bejmë riparimin e të gjitha produkteve që ofrojme, duke ofruar eksperiencë dhe shërbime të shpejta dhe me një korrektësi dhe profesionalizëm.

Më shumë...

Konsultimet dhe Dizajni

Dizajnimi dhe ridizajnimi është gjithmonë i mundshëm, ne plotësojmë kërkesat tuaja duke i kombinuar me përvojat tona që produkti final ti përmbushë kërkesat e projektit tuaj.

Më shumë...
PARTNERËT: